Historie

Om os

Nordskov Design er mødet mellem naturen og det gode håndværk. Vi bruger lang tid på at finde unikt træ og producere selv på vores værksted i Ebeltoft.

Træ er et levende materiale og ikke to stykker er ens. Det giver hvert eneste produkt et unikt design og sin helt egen historie. Vi ønsker at bringe naturen indenfor med miljørigtige og tidløse kvalitetsprodukter der giver stemningen fra de Nordiske skove.

unnamed-1_edited.jpg

Vi anvender dansk bæredygtigt og miljømærket træ og har alle klassiske danske træsorter i vores sortiment. At indrette sig med gode naturprodukter, skaber en god stemning! Vi rådgiver gerne om, hvilken træsort der passer bedst til dit behov. Bestil et møbel efter dine ønsker og gør din indretning unik og personlig! Lad dig inspirere på vores instagram @nordskovdesign og se vores færdige produkter til salg i vores showroom. 

 

 

Træ i indretningen

Danske værdier

Dansk design

Dansk design

Vi insistere på, at fremstille produkter, der er så tæt på naturen som muligt. Vores design er rustikt og levende, ligsom træ er. Vi fremstiller produkter der tager udgangspunkt i det stykke træ vi arbejder med. Hvert produkt er unikt og bærer på en spændende historie.

Dansk håndværk

Dansk håndværk

Hvert produkt er omhyggeligt fremstillet af kyndige hænder. Det kræver tid og sans for detaljerne, at lave et godt stykke arbejde håndværk i træ. Vi lægger vægt på godt håndværk og kvalitet udført i respekt for naturen.

Dansk træ

Dansk træ

Vi anvender dansk bæredygtigt træ, som som er miljømærket for ansvarligt skovbrug.Hvert eneste stykke træ til vores produkter er håndvalgt og unikt. Dansk træ er træer der naturligt vokser i danmark og som er fældet i danske skove.

Dansk kvalitet

Dansk kvalitet

Vi bruger lang tid på at udvælge flot og unikt træ. Det er træet, der bestemmer, hvilket produkt der skal laves. Vi ønsker så lidt spild som muligt. Naturen har gjort det store arbejde, vi skal blot få øje på det og lægge sidste hånd på værket!