Inspirerende indretning 

Vi giver gerne inspiration til indretning og løsninger til dit hjem eller din virksomhed. Ring til os og tal med os om dine muligheder, så kan vi i fællesskab finde den bedste løsning til dig. Vores produkter kan laves i specialmål og vi vil gøre alt for at imødekomme dine ønsker. Gør indretningen unik og personlig med et møbel fra Nordskov Design!​​

>

37376115_1942468945810656_72498854682951

Vi tilbyder

Special indretning til restaurant, butik eller kontor 

Tag os med på råd, når i skal skabe en iøjenefaldende indretning. Vi laver som eksempel massive borde op til 6 meter lange og kan lave spejle så store i ønsker! Det handler om at skabe den rette stemning, hvad enten det er i mødelokalet, på restauranten eller i butikken. Vi kommer gerne og ser på lokalerne og giver et tilbud på en løsning. Ring til os, hvis i ønsker at høre om mulighederne! 

>

Service og vedligeholdelse

Vores produkter kan vedligeholdes med olie og friskes op ved at blive pudset. Vi tilbyder at lave service på dine produkter, hvis de trænger til at blive genopfrisket. Men den rette behandling vil dine produkter holde i mange år og altid fremstå som nye. Vi afhenter produktet hos dig eller tilbyder at behandler produktet på din adresse, som det passer bedst.  

>